• 38 34 24 00
  • Frederiksborg 81 - 2400 Kbh NV
Vietthai
  • Forside
  • Menu
  • Catering
  • Kontakt
  • Kokkens hemmeligheder
  • Frokost menu

Kokkens Hemmeligheder

A1. Pa Naeng (Øksekød / Kylling / Rejer)

stegte friske grøntsager med speciel panaeng karry og kokosmælk


85,- / 80,- / 85,-
A2. Phat Thai Kung (Øksekød / Kylling / Rejer)

stegte risnudler, æg, bønnespirer, forårsløg, soya, hakket peanuts, citron og tamarinde sauce

90,- / 80,- / 90,-
A3. Tum Kha Gai (Kylling / Rejer)

delikat kokusmælks-suppe med champignon,chillipasta, tomater, galanga rod, citrongræs, forårsløg og frisk lime.

45,-
A4. Com Chiên Vit

Stegte ris med and, friste grøntsager og tamarind sauce.

Fried rice with duck, fresh vegetables and tamarinde sauce.

90,-
A5. MASSAMAN KARRY (Oksekød/Kylling/Rejer)

Med Kylling, kartofler, løg og jordnødder.

With Chicken, patatoes, onions and peanuts.

85,- / 80,- / 85,-
A6. MỲ XÀO VỊT

Stege ægge-nudler med and og friske grøntsager, med tamarinde sauce.

Fried egg noodles with duck, mixes fresh vegetables and tamarinde sauce.

90,-
M1. Flæskesteg

med thai ung broccoli (pakana) og chili. Hertil Ris.

80,-
M2. Flæskesteg

stegt med rød karry (let krydret) i kokusmælk. Hertil Ris.

80,-
A7. Udon nudelsuppe (Oksekød / Kylling)

Udon noodle soup with either beef or chicken.

85,-
A8. Spareribs

Glaseret spareribs med ris

85,-
© 2025 Viet Thai - Frederiksborg 81 - 2400 Kbh NV. - Tlf.: 38 34 24 00 - Mobil: 42 42 63 36 - Email: vietthai@hotmail.dk